1 647516256452164219752Мешканцю Львівщини загрожує кримінальна відповідальність за нанесення тілесних ушкоджень патрульному.

26 березня зранку на проспекті Свободи у Львові за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль Audi A7, бо водій заїхав у пішохідну зону. За кремом був 36-річний харків'янин, розповіли у патрульній поліції Львівщини.

Зазначається, що чоловік не погодився з причиною зупинки й сказав, що не має жодних документів ні на автомобіль, ні тих, що посвідчують його особу. До поліцейських цієї миті підійшов знайомий водія, 41-річний мешканець Дніпропетровщини і почав нецензурно висловлюватися та погрожувати фізичною розправою, якщо охоронці правопорядку не відпустять керманича.

"Чоловіка неодноразово попереджали про те, що він перешкоджає законним діям поліції, та якщо не припинить, його затримають. Однак чоловіка це не зупиняло. До нього долучився третій знайомий — 50-річний мешканець Львівщини. Обидва чоловіки намагалися відволікти патрульних, аби водій втік", - кажуть у поліції.

Відтак, харків'янин почав різко йти, тож патрульні вирішили затримати його. Тоді друзі водія почали шарпати поліцейських і мешканець Львівщини вдарив одного з них по голові.

Патрульні затримали осіб. На керманича склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп'яніння та постанову за відсутність документів.

На мешканця Дніпропетровщини оформили матеріали за хуліганські дії, за появу у нетверезому стані в громадському місці.

Мешканцю Львівщини загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 345 (Погроза, або насильство щодо працівника правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків) ККУ. Його затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України.

Поліцейський звернувся по медичну допомогу.

1 747682836128762184627