854490540Тамувати спрагу квасом "Домашній Опілля" в Україні стало добрим тоном, рисою вишуканого смаку і ознакою відповідального ставлення до свого здоров’я. Цей квас — у ТОП-3 найкращих, вироблених в Україні у 2023 році.

Про це повідомляє TeNews.

Натуральний, смачний, корисний — тому і популярний. Так кажуть про секрет любові українців до живого квасу «Домашній» його виробники — фахівці тернопільської пивоварні «Опілля».

«Ми цінуємо справжнє і українське, тому для виробництва квасу, як і решти своєї продукції, використовуємо природну екологічно чисту вітчизняну сировину. У квасі — тільки передбачені традиційним українським рецептом натуральні складники: концентроване квасне сусло, тобто житнє борошно і житній та ячмінний солод, а ще чиста артезіанська вода та якісні дріжджі. Готуємо квас виключно шляхом натурального бродіння, як це зі століття в століття робили українці. У створенні справжнього квасу «Домашній» немає нічого штучного. Сучасне високотехнологічне обладнання «Опілля» допомагає контролювати процес, доводячи природне бродіння до досконалості смаку напою», — кажуть виробники квасу «Опілля».

Саме натуральні інгредієнти та висока якість є причиною популярності квасу «Домашній Опілля», наголосили й організатори престижної премії Ukrainian Business Award, яка сформувала цьогорічний рейтинг ТОП-10 торгових марок квасу України. У трійці лідерів цього рейтингу — «Домашній» від «Опілля».

84493409

Тож тамувати спрагу квасом із ТОП-3 вироблених цьогоріч в Україні — квасом «Домашнім» від «Опілля» — у кінці літа 2023-го точно буде добрим тоном, рисою вишуканого смаку і ознакою відповідального ставлення до свого здоров’я. Цінуй традиції, цінуй справжнє!