56778989Казкарка анонсує солодце свято для малечі та цікаву зустріч для батьків, яке відбудеться завтра, 15 вересня. Обіцяє присутнім на святі багато цікавих та смачних подарунків.

Письменниця зумисне запланувала вихід різдвяної книги восени, щоб встигнути розіслати усі закордонні книжкові замовлення: «Щороку наші книги поштовими бандерольками летять у світі в різні керунки майже місяць часу. Цього року ще й Україна святкуватиме всі свята за новим календарем, тож я спокійна, що наші збірки навіть встигнуть дістатися різних міст та регіонів до 6 грудня – святкування Миколая».

Нагадаємо, що казковий проєкт Лесі Кічури відомий своїми цікавими інтреактивними презентація, під час яких авторка завжди весело бавиться з дітьми та дорослими.

Казки авторки попри війну в Україні набули нової популярності, адже з’явилося чимало нових замовлень за кордон в силу вимушеного переїзду багатьох українців. Відтак довелося одночасно поновити у накладі декілька книг з її авторської серії.

«Якби не мої читачі, то я не певна, чи зважилася б робити презентацію саме зараз, але діти через батьків у соцмережах все частіше запитували – а коли буде така солодка зустріч з казкаркою? То що треба чекати аж до кінця війни? І я зрозуміла, що дитинство минає. Ми вже втратили 1,5 роки спокою та мрій. Тому годі зволікати, треба жити кожним днем, а діти ростуть неймовірно швидко, тож їхні спогади мають бути наповнені яскравими подіями. Саме тому день народження нової казкової збірки проходитиме під гаслом «Казки проти війни – за щасливе дитинство!». Запрошуємо всіх, хто вірить, що книги – кращі друзі дітей і любов до читання також бере свій початок із дитинства! – наголосила письменниця.