76788Один із двох чоловіків, які зафіксували на відео побиття і погрози з боку працівників ТЦК у Самборі, виявився не лише затриманими при спробі втечі з України ухилянтом, а й представником харківського криміналітету.

Про це LVIV.MEDIA повідомили джерела у правоохоронних органах. 

Один із чоловіків, Вадим Спокойний, у минулому двічі мав проблеми із законом. Зокрема, у 2012 році у його помешканні в Харкові виявили бездимний порох і пакет з марихуаною. Також він зберігав холодну зброю, кулі, гільзи та фрагменти артилерійських снарядів часів другої світової війни. Тоді проти Спокойного порушили дві кримінальні справи: за незаконне зберігання наркотиків і за зберігання зброї та вибухових речовин.

А у 2015 році у Харкові його притягали до відповідальності за наїзд, скоєний на 9-річного хлопчика. Дитина тоді була госпіталізована із численними ранами обличчя.

Нагадаємо, у вівторок, 19 вересня, у мережі з'явилося відео, на якому військові, погрожуючи зброєю, б’ють чоловіків.Тоді з власних джерел LVIV.MEDIA вдалося дізнатися, що потерпілі є ухилянтами, яких нещодавно затримали прикордонники при спробі втечі з України.