76777887Між селами у Дрогобицькому районі вдалось відновити 9 кілометрів автошляху - найбільш зруйновані частини дороги «Дрогобич-Довголука».

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Мешканці цих сіл давно наголошували на потребі ремонту, адже щодня їм необхідно їздити нею на роботу. У результаті багатьох нарад, зустрічей і звернень влада спільно з громадою знайшли рішення, і з держаного бюджету на ремонт виділили необхідну суму коштів.

У неділю, 15 жовтня, заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко, начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк, а також заступники голови Трускавецької ТГ Олексій Балицький та Стефанків Святослав поспілкувалися з місцевими мешканцями та оглянули завершення ремонту.
778888
«Звісно, що головне зараз - це підтримка армії. І всі кошти, зокрема - бюджетні, мають скеровувати на ЗСУ. Однак є випадки, коли бездоріжжя - не просто незручність. Тут був саме той випадок. Дякую керівництву області, що, незважаючи на все, відгукнулися на прохання громади і виділили кошти», - пояснив очільник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.
788888

Як додав керівник району, це важлива для інфраструктурної системи Львівщини транспортна артерія «Дрогобич-Довголука», яка сполучає Трускавець, Дрогобич та весь регіон із міжнародною трасою «Київ-Чоп».

 6788898