44333Партнер Корпорації Нерухомості РІЕЛ SkyBank акредитував наступні наші об'єкти, які можна придбати в кредит на умовах державної іпотечної програми «єОселя». Йдеться про першу й другу черги житлового комплексу "Брама", що є частиною великого проєкту "Містечко Підзамче"

«Приємно ділитися черговою порцією позитивних новин та водночас усвідомлювати, що відтепер ще більше людей зможуть реалізувати власну мрію про якісне житло. Для забудовника – це є черговим підтвердженням надійності, адже акредитація від банку є гарним тому свідченням, – зазначив Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник, – такі успіхи, у важкі для країни часи, стали можливими завдяки злагодженій роботі нашої чудової команди. Дякуємо за довіру та продовжуємо розбудовувати Україну».

Відтепер наші клієнти мають змогу придбати комфортне житло в кредит під 3% чи 7% й у житловому комплексі «Брама». До речі, саме перші дві черги цього ЖК вже готуються до введення в експлуатацію.

«Стабільно рухаємося вперед. Нещодавно отримали акредитацію по кількох чергах ЖК «Вежа». Далі працюємо над розширенням списку доступних проєктів, які можна придбати через «єОселя». Завдяки кредитам, маємо притік коштів, що дає більше можливостей швидше добудовувати будинки», – каже Дмитро Жеребило, керівник департаменту корпоративних фінансів Корпорації Нерухомості РІЕЛ.

Нагадаємо, нещодавно SkyBank вже акредитував можливість купівлі помешкань через «єОселя» в першій, другій та п'ятій чергах ЖК «Вежа». Завдяки цій співпраці наші клієнти отримали змогу придбати омріяне житло за вигідними умовами не обтяжуючи при цьому сімейний бюджет.

Дізнатися як купити нерухомість від РІЕЛ в іпотеку за державною програмою «єОселя» дуже просто, натисніть на посилання, де описано увесь чіткий алгоритм дій.

Усі інші деталі угоди дізнавайтеся в нашому відділі продажу. Контакти тут.