4903942 грудня, о 17.00 на сцені Львівського Національного академічного театру опери та балету відбудеться світова премʼєра балету «Тіні забутих предків» за однойменною повістю Михайла Коцюбинського, а всі кошти виручені від продажу квитків будуть в повному обсязі розподілені між 80 Бригадою ОДШБР, 125 Бригадою ТРО, 103 Бригадою ТРО та Бригадою НГУ «Азов».

Про це повідомив директор гуртового ринку “Шувар” Іван Федишин.

"Шановні друзі, колеги , підприємці та партнери Shuvar’s Family!

Маю за честь запросити на другу в цьому році благочинну подію, організовану за підтримки групи компаній «Шувар» та партнерів - компанії SoftServe та «Благодійного фонду Козицького» Kozytskyi Charity Foundation", - зазначив Федишин.

В рамках події відбудеться виставка із експозицією виробів Етно-галереї Роксоляни Шимчук та тихий аукціон, кошти із якого теж будуть направлені на потреби військових.

"Дякую всім, хто вже долучився! Із наближенням премʼєри квитків стає менше, проте у вас ще є шанс відвідати мистецьку подію та спільно із Shuvar’s Family допомогти захисникам", - додав директор "Шувару".

Квитки можна придбати за телефоном 099 327 50 97 - Тетяна.

"Стійкість та міць наших воїнів ЗСУ підсилюють злагоджені дії як на передовій, так і на будь-яких інших, не менш значущих, позиціях.
Давайте спільно зробимо добру справу заради Перемоги! Слава Україні!" - підсумував Федишин.