48934333Не буде перебільшенням назвати холодильник одним із найкорисніших видів побутової техніки. Ми не хочемо заперечувати вплив мікрохвильової печі або електричного чайника на сучасне життя, проте без можливості тривалого зберігання продуктів необхідність більшості апаратів відпала б сама собою.

У плані ціни та якості оптимальним варіантом по праву вважаються холодильники південнокорейської компанії Samsung. Широкий вибір морозильної техніки вам запропонує фірмовий магазин Самсунг у Львові, в якому ви також знайдете іншу техніку цього бренду. Якщо ж говорити про переваги саме холодильників, їх відрізняє наявність сучасних технологій і оригінальних розробок, про які ми й розповімо.

Які технології можуть запропонувати холодильники Samsung

У сучасних апаратах бренду успішно застосовують різні інновації, які й визначають їх технічні переваги. Серед найкорисніших функцій необхідно виділити:

  • No Frost – грамотна циркуляція повітря всередині холодильної системи не вимагає розморожування її розморожування, а також запобігає перепадам температури;

  • TWIN Cooling – завдяки цій технології охолоджені повітряні маси рівномірно розподіляються на всій площі техніки;

  • Cool Select Zone – ця функція дозволяє регулювати температуру всередині апарата в автоматичному режимі;

  • Volt Control – така технологія дозволить техніці працювати без перебоїв навіть у разі стрибків напруги;

  • Multi Flow – дозволяє швидко відновити температурні показники після відкриття дверцят та надходження всередину теплого повітря.

Варто відзначити, що функціонал та наявність технологій можуть відрізнятися залежно від моделі холодильника та року його випуску.

Де купити холодильники в Україні

Купити холодильну техніку Samsung ви зможете у брендовому магазині Samsung Experience Store. Тут ви знайдете широкий асортимент товарів бренду, включаючи побутову техніку та електроніку з гарантійним терміном служби. 

Також можна замовити пристрої на сайті компанії з доставленням до будь-якого регіону України. Вся продукція поставляється із сертифікатами якості та можливістю сервісного обслуговування.