83493004Для потреб 45-тої окремої артилерійської бригади в межах програми «Безпечна Львівщина» Львівської ОВА придбали спеціальну техніку та транспортні засоби, зокрема: причіп-платформи та екскаватори-навантажувачі JCB 3CX SITEMASTER.

Тягачі розраховані на перевезення та евакуації спеціальної інженерної техніки та автомобілів вагою до 15-ти тонн для артилеристів, які виконують бойові завдання на лінії розмежування.

Екскаватори слугуватимуть для облаштування позицій: бліндажів, окопів та укриття.

«Кошти виділили в межах програми «Безпечна Львівщина» для бойових позицій. Будемо продовжувати підтримувати військових. На цей рік вже затверджений бюджет програми, який становить 400 млн гривень. Він буде збільшуватись впродовж цього року. Співпрацюємо з військовими частинами і надалі, спільними зусиллями наближаємо перемогу», – зазначив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.  

Як зазначили військові, незабаром ця техніка вже поїде на передову та допоможе в облаштуванні бойових позицій та укриття.

«Тягачі на наше замовлення обладнані сучасними технічними засобами, для того, щоб можна було приєднати їх до будь-якої військової техніки, яку використовують в зоні бойових дій. 

Фортифікаційні інженерні споруди тепер буде копати трактор, а це дозволить військовим спрямувати свої зусилля на боротьбу, зекономити час на облаштування бліндажів та укриттів й зберегти життя», – зазначили у військовій частині. 

4933943

8434932024

834930