489403034Львівська обласна військова адміністрація проводить моніторинг послуг та пільг ветеранам, Захисникам та Захисницям, їх сім’ям та родинам загиблих і безвісти зниклих на Львівщині для створення єдиного аналітичного порталу в межах Концепції підтримки Захисників та Захисниць. Про це повідомляє керівник апарату Львівської обласної військової адміністрації Тарас Грень.

Цей портал буде створений з метою надання інформації щодо широкого спектру послуг, спрямованих на забезпечення швидкого отримання послуг та пільг на Львівщини для вищезазначених категорій населення. Портал буде охоплювати адміністративні, навчальні, соціальні та інші види підтримки.

Також буде міститися інформацію щодо послуг на отримання правової допомоги, навчальних курсів, підтримки у розвитку бізнесу та інші ініціативи.

Відповіді щодо послуг та пільг вже отримано від понад 150 організацій Львівщини, а саме від органів місцевого самоврядування, Центрів надання адміністративних послуг, громадських організацій, благодійних фондів, спортивних шкіл, навчальних закладів тощо.

«Одним із ключових моментів роботи Львівської ОВА – допомога ветеранам і реалізація проєктів, які спрямовані на їх підтримку. Зважаючи на варіативність різних послуг, ми бачили необхідність уніфікувати їх. Ми прагнемо створити зручне та доступне середовище, де ветерани зможуть з легкістю знаходити необхідну інформацію та отримувати потрібну підтримку, яка допоможе їм комфортно адаптуватися до цивільного життя після служби», - зазначає Тарас Грень.

Додатково зазначимо, що Львівська обласна військова адміністрація зреалізувала Концепцію підтримки Захисників та Захисниць, мета якої створення таких умов, за яких військовослужбовці, члени їх сімей отримують всі необхідні їм засоби для відновлення, повернення до активного суспільного життя, відчувають підтримку з боку органів державної влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організації, незалежно від форм власності.