849343434Орест Кавецький розповів, що право висування кандидатур на присвоєння звання "Почесний громадянин Золочівського району" належить: депутатам Золочівської районної ради; територіальним громадам, трудовим колективам підприємств, установ, організацій; громадським організаціям та політичним партіям Золочівського району.

При висуванні кандидатури до районної ради подаються клопотання щодо присвоєння звання "Почесний громадянин Золочівського району". Одночасно з клопотанням про присвоєння звання подаються такі документи:

- вичерпні біографічні дані про кандидата;

- відомості щодо особи-кандидата про: заслуги, мужність та відвагу, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України; значний внесок у становлення і розбудову незалежної Української держави, утвердження української національної свідомості, забезпечення законності, прав і свобод громадян; вагомий внесок в соціальний, економічний та культурний розвиток району; активну громадську та благодійну діяльність та інші заслуги перед громадою району та Україною.

Також Кавецький зазначив, що необхідно подати відгуки-клопотання юридичних, фізичних осіб, трудових колективів, громадських організацій та політичних партій, які підтримують висування цієї кандидатури (кількість відгуків не обмежується).

До слова, клопотання про нагородження без подання зазначених документів не розглядаються.

Документи потрібно надіслати на електронну адресу: rada-zl@online.ua або доставити особисто за адресою: 80700, вул. Чорновола, 3, м. Золочів, Львівська обл. Контактний номер телефону: +380677101121