3333333332Крайовий суд у чеському місті Пльзень ухвалив вирок у справі 36-річного громадянина України, який жорстоко познущався над своєю жінкою.

У четвер, 27 червня, крайовий суд у чеському місті Пльзень ухвалив вирок у справі 36-річного громадянина України Олександра С., який спочатку жорстоко побив свою дружину (громадянку Молдови 1988 року народження), а потім засунув їй у піхву запалену петарду, яка вибухнула, повідомляє Mukachevo.net.

Садиста, який до цього у Чехії працював будівельником, визнали винним у замаху на вбивство особливо жорстоким способом та засудили до 18 років позбавлення волі. Після відбуття покарання у чеській в'язниці суворого режиму він буде вигнаний із країни з наступною 10-річною забороною на в'їзд. Крім того, засуджений має виплатити потерпілій 620 тис. крон компенсації за заподіяну фізичну та моральну шкоду, а також відшкодувати страховій компанії 115 тис. крон, витрачені на лікування жінки.

Прокурор вимагав для іноземця максимально можливе покарання за цією статтею – 20 років в'язниці, вигнання з Чехії з безстроковою забороною на в'їзд, а також компенсацію потерпілій у розмірі 1,2 млн. крон. Ці вимоги виявилися задоволеними лише частково. Тому держобвинувач не погодився з вердиктом та подав апеляцію.