7767778Корпорація Нерухомості РІЕЛ рада повідомити, що будинок №6 житлового комплексу «Шенген» офіційно введений в експлуатацію. Державна інспекція архітектури та містобудування України (ДІАМ) видала сертифікат готовності № ЛВ122240828158, що засвідчує відповідність будівлі усім вимогам та стандартам. Таким чином, вся друга черга комплексу вже введена в експлуатацію.

Шостий будинок має 13 поверхів загальною площею приміщень 6226,5 м². У будинку розташовано 81 квартира, зокрема 65 однокімнатних, 8 двокімнатних, 1 трикімнатна, 2 чотирикімнатні, а також 4 п'ятикімнатні і 1 семикімнатна квартира.

«Введення в експлуатацію всіх будинків другої черги ЖК «Шенген» – це важливий етап для нашої компанії. Ми продовжуємо створювати комфортні та якісні житлові умови для наших клієнтів. Сертифікат від ДІАМ – це не лише підтвердження відповідності будівельних робіт, але й свідчення нашої відданості високим стандартам якості. Дякую всій команді за професіоналізм та відданість справі!», – зазначив Генеральний директор Корпорації Нерухомості РІЕЛ Ростислав Мельник.

6555665

Про початок реєстрації права власності на майно інвесторів повідомлять в індивідуальному порядку.

Детальніше про житловий комплекс «Шенген» можна дізнатися за посиланням, а для отримання інформації про доступні квартири та умови придбання, будь ласка, звертайтесь до нашого відділу продажу. Контакти ви знайдете тут.

Джерело: Корпорація Нерухомості РІЕЛ