В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун звернулася до усіх прихильників медреформи в Україні із закликом продемонструвати свою позицію владі.

«Друзі, ще кілька зусиль, і, сподіваюся, зможемо розпочати рятівні зміни в охороні здоров’я! Давайте нагадаємо народним депутатам, що на кону життя нації і наскільки нагально ми потребуємо їхньої підтримки.

Запрошую вас змінювати свої аватарки на картинку в цьому пості, щоби продемонструвати єдність у нашому прагненні медреформи на користь пацієнтів і лікарів», - написала Уляна Супрун на своїй сторінці у Фейсбук.

19990354 1939574586327099 7657751862874298340 n

Також в.о. міністра додала, що це голосування за медреформу покаже, наскільки Верховна Рада переймається життям і здоров’ям українців.

«Зволікати більше не можна – або ми змінюємо систему так, щоб вона дійсно охороняла здоров’я кожної людини, або залишаємо все як є – неефективне лікування, побори в лікарнях і відчай сімей, в яких, не дай Боже, хтось захворів.

Нинішня система – це біль народу, що триває вже 25 років, проте ми можемо його припинити. Вже сьогодні в нас є шанс дати реформі старт.

Прошу всіх приєднатися до небайдужих в команді #вимагаю_медреформу.

Дякую кожному, хто долучиться до найважливішої реформи та вимагатиме в депутатів голосу за життя!» - зазначила Уляна Супрун.