Форпост

варта1

Громадська організація Варта-1 відреагувала на критичну статтю про свою діяльність, яка з’явилася в медіа ресурсі ZIK. Подаємо текст заяви повністю:

«Інформаційна війна, чи чому деякі журналісти пишуть лише своє бачення.

Не раз ми стикалися з новинами , де вже за нас вирішили, яку позицію ми повинні підтримати. В статтях часто наводять фактори, які супроводжують нашу думку в те русло, яке вигідно комусь зверху.

На противагу всім ЗМІ за останні роки виникла спільнота, яка незважаючи на усі критики і негативні обговорення стала, так би мовити, інформаційним полем, зібравши у лавах різнотипного погляду людей, які навчилися в рамках своєрідної дискусії у коментарях доходити до істини.

І ось сьогодні стикаємося зі статтею, в якій розписано про всі негативні, так би мовити, прояви нашої спільноти, навіть заручилися підтримкою психолога, щоб підкреслити важливість їхньої новини, не забули згадати і Ігоря, його тези про нашу спільноту, яку використовувалися і у інших ЗМІ не раз, але подавалися під іншим кутом і з під іншою начинку.

Любі ЗМІ, яким так ми стоїмо посеред горла і тим журналістам які люблять заказухи - ви за це отримали кошти а ми і далі це будемо робити на громадських засадах, – досить на нас наговорювати і просто пишіть новини під покровительством тих, під ким стоїте. А ми і надалі будемо постити на своїй сторінці і жарти, і інформацію, яку зможуть перевірити лише небайдужі львів’яни, ті, хто хоче бути корисним своєму місту і хто не хоче бути осторонь, і на громадських засадах це робив і робить !

А всі скандали, інтриги і обговорення залишимо професіоналам, які за Вас вирішуть, яка сторона є правою, а яка ні. Ми ж, інформатори (адміни і всі підписники), просимо залишитися лише тих, хто незважаючи на всі атаки ботів, воїнів ЗМІ, таки захоче вияснити істину і не бути планктоном інформаційного простору.

Хоча все одно будьте уважні і думайте, чому у ЗМІ вірити, а чому ні».