paraskaУчора, 28 липня, під час зборів Львівської обласної організації «Об’єднання «Самопоміч» переобрали голову організації. 65 з 67 делегатів підтримали кандидатуру Парасковії Дворянин. Відтак, у наступні два роки вона продовжить координувати роботу «Самопомочі» на Львівщині, повідомляє офіційний сайт політичної сили.

Голосуванню передував звіт голови організації за 2015-2017 роки. Парасковія Дворянин акцентувала увагу на динаміці розвитку обласної організації партії, її перемогах та викликах.

Після місцевих виборів 2015 року на Львівщині працюють 5 міських голів, та 271 депутат у всіх міських, районних та обласній раді. Усі вони працюють в рамках 20 районних та 9 міських осередків «Самопомочі».

«Я дякую усім за тих два роки, які ми пропрацювали разом. Це було непросто, але ми досягли хороших результатів. У кожному з міст та районів Львівщини працюють потужні, свідомі депутати. Вони не сковані залежністю від олігархів, тому можуть і мають сміливість просувати потрібні для людей ініціативи. Разом ми втілюємо багато громадських проектів та власними силами закриваємо те, де не встигає влада. Попереду у нас ще багато роботи, і не менше загроз та спротиву. Вірю, що нам вистачить сили і наснаги справитися з цим, адже нас вибрали люди і вони в нас вірять», – наголосила Парасковія Дворянин.