Zik

SambirratushaУчора п’ятим пленарним засіданням завершила свою роботу вісімнадцята сесія Самбірської міської ради Львівської області, яка наразі вважається найдовшою в історії місцевого парламентаризму. Депутати вкотре не погодилися з окремими питаннями, які пропонував їм на розгляд мер Юрій Гамар.

Зокрема, вони  не погодилися із питанням порядку денного про внесенням змін до кадрової структури міської ради та введення нової посади заступника голови міської ради.

Перед тим на третьому пленарному засіданні депутати не проголосували за керуючого справами міськвиконкому. На цю відповідальну посаду міський голова також рекомендував свою кандидатуру аж зі Львова.

Водночас депутати не вивели із складу членів міськвиконкому колишнього керуючого справами міськвиконкому, яка понад два місяці тому звільнилася.

Проблематичним на четвертому пленарному засіданні виявилося також питання про обрання секретаря міської ради. На цю посаду мер пропонував свого висуванця. Але депутати його провалили.

Нагадаємо, що понад два місяці тому депутати міськради таємним голосуванням висловили недовіру секретарю міської ради та відправили його у відставку. Відтоді  мер Самбора Юрій Гамар працює без цього посадовця, який у повсякденній роботі вважається його правою рукою.

І далі міська рада залишається без секретаря.

У Самборі через протистояння між мером та сформованою більшістю депутатів не один місяць вільні місця заступника міського голови з гуманітарних питань, згаданого керуючого справами міськвиконкому, начальників управлінь – капітального будівництва та ЖКГ, освіти, юридичного відділу, редактора газети «Новини Самбора».

З такими кадровими  проблемами  Самбірська міська рада увійшла в 2017 рік. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/12/28/u_sambirskiy_miskiy_radi_zagostryuietsya_protystoyannya_1016771