jarmarok Львів'ян просять прийти та прийняти участь у благочинному ярмарку який відбудеться 26-27 серпня на площі біля арки в Парку культури, з 10-19:00 год, щоб допомогти у зборі кошт на лікування важкохворого хлопчика Матвія.

На благочинний ярмарок запрошують приходити разом з дітьми, і не лише гарно провести час, а й допомогти зібрати кошти для виїзду хлопчика, який зараз перебуває в реанімації на лікування за кордон. Організатори та учасники акції: Маряна Підгурська, Ірина Онисько, Марта Копоть, Олена Лозинська-Мацевко, Оксана Допілка, Громадська організація "РІЙ", Дана Гаращук, Василина Мацур просять принести щось з товарів або випічку на ярмарок, приходити самим та приводити друзів, щоб дати шанс на життя дитині. Про це повідомляє Роксолана Зінкевич, в спільноті Варта 1.

"Йому 1,5 рочки. У нього 4 стадія раку. Прийдіть на благодійний ярмарок, який відбудеться 26-27 серпня, підтримайте важкохворого малюка, що перебуває у реанімації. Під час ярмарку буде проводитись збір коштів на лікування Матвійчика. Потрібна надзвичайно велика сума грошей, аби він міг жити.До Благодійного ярмарку залишилось всього 2 дні! 
Нажаль на даний момент новини по стану здоровя Матвійчика невтішні .. він в реанімації в важкому стані, проте зупинятись ми не можемо збір коштів триває на виїзд та лікування за кордоном ! Тому хто ще бажає долучитись до допомоги Матвійчику приєднуйтесь та пишіть.
" - повідомляє співорганізатор Маряна Підгурська.