Львівська патрульна поліція привітала громадян з 26-річчям Незалежності України записом власної пісні та кліпу до неї.

«Ідея прийшла дуже спонтанно і ми вирішили привітати Україну якось так дуже по своєму, але головне від душі. Я попросила написати вірш талановиту патрульну Андріану Ковалишин. І вийшло неймовірно, завдяки її натхненню -15 хвилин і вірш «Я Україна» готовий. Але він вийшов занадто великий і прощатися не хотілося із жодним словом. Тому наступна думка, яка у мене виникла, що це має бути пісня», - зауважила автор ідеї, керівник прес-служби патрульної поліції Львова Катерина Рибій. 
В дуеті співали патрульні Львова Maryana Zakharchuk та Володимир Солтис. Реп виконував патрульний, який в минулому захоплювався репом, а зараз інструктор з тактичної підготовки патрульних Львова - Анатолій Борцов, Анатолій Холівенков.

Пісню завершила автор зворушливими словами: 

«Я дивний світ, що зветься Україна, 
Дідами вибавине милеє дитя, 
Благословенна Богом давня руїна, 
Що стала силою серцебиття.» 

«Я завжди мріяла, щоб мій вірш став піснею і втілилося це тут у патрульній поліції, хоча пишу ціле життя і вже маю поезії на цілу збірку» - розповіла Андріана Ковалишин.
Начальник Управління Роман Пилипенко зазначив: «Це справді чудово, коли попри важкість служби, попри буденність хочеться творити і патрульні долучаються. Вітаю усіх українців з Днем народження нашої країни – України! Ми спільно збережемо її незалежність!»
З Днем Незалежності, Україно! Ми вільні, тому що незалежні!