BMWПрезидент України Петро Порошенко 30 серпня перебуватиме на Львівщині з робочою поїздкою і візьме участь у відкритті в райцентрі Броди нового заводу з виробництва кабельних мереж для концерну BMW.

«30 серпня відбудеться урочистий старт Бродівського виробничого підрозділу ТзОВ «Електроконтакт Україна» за участі президента України Петра Порошенка», - повідомляється на сайті заводу. Про це повідомляє УНІАН

«Електроконтакт Україна» – це дочірня компанія німецького підприємства «Elektrokontakt GmbH», яке належить всесвітньовідомому французькому концерну Nexans.

ТзОВ «Електроконтакт Україна» засноване у 2007 році у місті Перемишляни Львівської області. З 2008 року в Перемишлянах стартувало виробництво кабельних мереж до автомобілів BMW, яке здійснюється і на даний час.

У 2011 році відбулося розширення виробничих потужностей підприємства у місті Золочів Львівської області на базі колишнього радіозаводу. У виробничих цехах відбувається виробництво продукції для автомобілів BMW, Opel та Mercedes.

У 2017 році ТзОВ «Електроконтакт Україна» святкуватиме своє десятиліття від часу заснування. За цей час пройдено шлях від виготовлення кабельних мереж у м. Перемишляни для одного клієнта концерну BMW до виготовлення різноманітних кабельних мереж у Золочеві для чотирьох всесвітньовідомих концернів BMW, Daimler, General Motors та Volkswagen.

Наступним кроком в історії підприємства буде третій завод у місті Броди Львівської області, де планується здійснюватися виробництво кабельних мереж для концерну BMW.