medukuuЛНМУ імені Данила Галицького до 12 вересня 2017 року проводить набір громадян України на військову підготовку офіцерів запасу медичної служби за державним замовленням та контрактом.

У 2017 році ЛНМУ імені Данила Галицького здійснює набір громадян України за  військово-обліковою спеціальністю підготовки офіцерів запасу «Лікувальна справа в наземних військах, авіації та на кораблях (помічник лікаря)». Про це йдеться на сайті університету.

До військової підготовки за програмою офіцерів запасу залучаються громадяни, які на початок занять з військової підготовки навчаються на 4-му  курсі  медичних факультетів № 1 та № 2.

Для вступу на військову підготовку особа має бути громадянином України,п ридатним до військової служби за підсумками військово-лікарської комісії щодо навчання за програмою підготовки офіцера запасу, успішно пройти конкурсний відбір та своєчасно укласти контракт на навчання.

Громадяни проходять військову підготовку:

  • за державним замовленням – при умові укладання контракту про вступ до Української військово-медичної академії;
  • за контрактом – за рахунок коштів, які надходять від фізичних осіб як плата за послуги, пов’язані з навчанням. 

Військова підготовка проводиться за семестрами протягом двох років.  Громадянам, які пройшли повний курс військової підготовки, склали випускний екзамен і Військову присягу та атестовані до офіцерського складу, після закінчення ВНЗ й отримання освітньо-кваліфікаційного рівня не нижче бакалавра наказом Міністра оборони України присвоюється первинне офіцерське військове звання – молодший лейтенант запасу.

Заявку можна подати, до 12 вересня 2017 року. Конкурсний відбір включає в себе професійний та психологічний відбір, оцінку рівня допризовної і фізичної підготовки. Конкурсний відбір проводитиметься на кафедрі медицини катастроф та військової медицини за окремим розкладом.

Контактний телефон: (032) 260 08 28