serdceВолонтерська спільнота "Hand Made по-львівськи" запрошує сьогодні, в неділю 3 вересня о 13.00 на площу Галицьку біля Короля Данила на чергову "Недільну волонтерську Збірку НМ", на якій можна почастуватись бограчем і допомогти армії.

bograchHand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів збирає кошти на матеріали для виготовлення військового спорядження та "сухих" борщів, каш та чаїв бійцям на передовій.
Польова кухня Hand Made по-львівськи на чолі з другом Володимиром Журавчаком частуватиме звичним вже для львівського меню славетних вуличних страв – батяром Боґрачем!
Дівчата-волонтери пропонують скуштувати домашню випічку, каву та чай.
Під час збірки НМ, можна буде придбати безліч оригінальних сувенірів ручної роботи, а кошти підуть на підтримку військових.

Крім того, засновник проекту ГО "Hand Made по-львівськи" Світлана Божко розшукує людину, яка створила фото - прототип їхнього логотипу. Як зазначають очевидці - це був молодий хлопець.

"Розшукуємо людину, що три роки тому, сама того не знаючи, створила для нас логотип! Під час другої волонтерської Збірки, що відбулася на Площі Ринок, ця людина вплела сердечко в маскувальну сітку. Ми це сфотографували, і у нас виникла ідея зробити логотип нашої спільноти - сердечко на фоні маскувальної сітки! Так і утворився девіз нашої групи - "Зроблено з любов'ю"! 
Раді будемо бачити автора на святкуванні третьої річниці нашої спільноти! Репост вітається" - зазначає пані Світлана. 

Нагадаємо, що ГО "Hand Made по-львівськи" зародилася на початку війни, і щонеділі проводить благочинні частування для збору продуктів та матеріалів на допомогу військовим.