muroslavaШестимісячній Мирославі потрібна пересадка печінки. Лікарі діагностували у дитини біліарну атрезію – відсутність жовчних шляхів. Необхідну для одужання дитини операцію погодились провести у Бельгії, та її вартість непідйомна для батьків. До 5 вересня необхідно зібрати ще 7000 тисяч євро. Тому подружжя просить допомоги у небайдужих.

В рекордний термін, завдяки проханню про допомогу і репостам користувачів Варта 1 вдалось зібрати величезну суму. Бракує лише 7 000 євро, які відділяють надію Мирослави на порятунок.

Відлік пішов на хвилини, до львів'ян та журналістів звертається адміністратор спільноти Варта 1, Роксолана Зінкевич, з проханням про репост реквізитів для допомоги дівчинці, збір коштів для якої означає життя.

"Більшість з Вас знає, що останні 2,5 тижні у спільноті Варти-1 ми активно публікували дівчинку Мирославу, якій необхідні кошти на лікування. У зв'язку з блокуванням спільноти так сталося, що публікації про допомогу з декількатисячними перепостами зникли... Поки адміністрація Facebook розглядає нашу заявку, час йде не на користь Мирослави.

Вчора мала розмову з мамою дівчинки, вона розповіла що після блокування Варти-1, обороти по надходженню коштів впали в декілька раз. А це дуже і дуже погано, бо до ранку вівторка, 05.09, потрібно зібрати ще 7000 євро.

Дуже прошу усіх Вас допомогти цій дівчинці дозбирати необхідну суму. Мені прикро що ситуація з Вартою трапилась саме у такий відповідальний момент. Робіть перепости, щоб побачило якомога більше Ваших друзів. Дякую, що Ви є." - повідомила Роксолана Зінкевич

Реквізити для допомоги Мирославі

Картка ПриватБанк:

Приватбанк 5168 7573 2195 4598

Гордійчук Альона- мама дівчинки.

Контактний телефон: +38095 216 56 97 Альона

Більш детально історію хвороби дівчинки можна прочитати в Форпост