Майдан

Цьогорічне святкування Різдва молодь у Дрогобичі вирішила зробити особливими з вірою та надією, що ввійдуть вони в історію і в черговий раз голосно скажуть про місто всій Україні. Мова йде про встановлення рекорду України з масового виконання коляди.

Для цього треба небагато: прийти у неділю восьмого січня о 14 годині на центральний майдан Дрогобича до головної ялинки, та разом заколядувати.

Ймовірний рекорд фіксуватимуть представники Національного реєстру рекордів України, а висвітлюватимуть  подію  телеканалами та ЗМІ з усієї  країни.
Мета організаторів доволі амбітна – зібрати на Ринку тисячу колядників різного віку.

Усім, хто  бажає  і зможе взяти  участь, потрібно попередньо зареєструватися для участі в акції за цим  посиланням  https://goo.gl/forms/o3c7h4dsbrrqb8ra3
Як кажуть організатори святкової акції, їм дуже важливо якнайшвидше дізнатися чи вдасться організуватися за такий короткий проміжок часу, адже потрібно встигнути остаточно домовитися з представниками реєстру рекордів та знайти спонсорів,  підтримають громадську акцію фінансово.
Організатори запрошують дрогобичан та гостей міста долучатись та максимально поширити цю форму на різних публічних сторінках та групах в соціальних  мережах, серед своїх друзів, знайомих, активістів тощо.

Організатори: ГО “МІСТО”, “Туристично-інформаційний центр міста Дрогобича”. ГО “Український молодіжний прорив”.