4556246525 вересня відбудеться зустріч з головним архітектором проекту детального плану території у районі вул. Трускавецької, вул. Наукової, вул. Академіка Підстригача у Львові. Про це повідомляє І нформаційний портал депутатів ЛМР.

Проектом ДПТ охоплено територію площею 13,0 га. Розрахунковий термін реалізації ДПТ — дорівнює розрахунковому терміну генерального плану міста Львова.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІМП «Містопроект».

Проектним рішенням ДПТ передбачається зберегти існуючу виробничу забудову та запроектувати новий  квартал - багатоквартирної житлової і громадської забудови на виробничій території технопарку, яка не використовувалась та вільна від забудови, а також адміністративно-офісні будівлі, не території де зараз розташовані існуючі виробничі будівлі і споруди у центральній та північній його частині.

Як розповів головний архітектор проекту Юрій Столяров, на території пропонується будівництво житлового комплексу. Він включатиме житлові будинки різної поверховості, дитячий садочок, багатоповерховий паркінг  та вбудовані об’єкти торгівлі.

Місце проведення: Великий сесійний зал Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок,1). Початок о 18.00.

Пропозиції можна подавати до 02 жовтня 2017 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1. Відповідальна за організацію розгляду пропозицій — Челепіс Д., тел. 032 297 57 63.

Додамо, що громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території у районі вул. Трускавецької, вул. Наукової, вул. Академіка Підстригача триватиме із 07 вересня 2017 року по 02 жовтня 2017 року.

Детальний план проекту можна побачити тут.