plan uprav 1505459586 450x305 3 0Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади - начальник управління транспорту та зв’язку департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Кваліфікаційні вимоги:

  • вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра (у разі коли особа, яка претендує на зайняття посади державної служби категорії «Б», здобула вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста (повну вищу освіту) відповідно до підпункту 2 пункту 2 розділу XV «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про вищу освіту», така освіта прирівнюється до вищої освіти ступеня магістра);
  • досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій, незалежно від форми власності не менше двох років;
  • вільне володіння державною мовою.

Для участі в конкурсі слід подати такі документи:

  • Копію паспорта громадянина України.
  • Письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з  (за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 250 березня 2016 року № 246),  до якої додається резюме у довільній формі.
  • Письмову заяву, в якій повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону
  • Копію (копії) документа (документів) про освіту.
  • Оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (у разі подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС подається копія такого  посвідчення, а оригінал обов’язково пред’являється до проходження тестування);.
  • Заповнена особова картка встановленого зразка.
  • Декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік (подається в порядку, передбаченому Законом України «Про запобігання корупції»).

Документи приймаються за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб.455 до 18:00 год 28 вересня.

Контактний телефон: (032)299 93 67.

Конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління транспорту та зв’язку департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку обласної державної адміністрації відбудеться 2 жовтня о 10:00 год, за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 447.

Детальнішу інформацію можна дізнатися за посиланням