14 вересня поліція влаштувала обшуки у помешканні, де прописаний відомий волонтер зі Стрия Ростислав Тищенко та у квартирі його товариша, учасника бойових дій Руслана Шулака. Про це повідомив сам Тищенко на своїй сторінці у Фейсбук.

«Мої надії на новонароджену Національну поліцію, яку так довго чекало наше суспільство – розбиті в пух і прах. Вже інакше, як «торпедами» кримінальної влади та шкідливими котами називати їх не хочу… Перебуваючи на сході країни отримав інформацію про обшук, який здійснювався силовими структурами м.Стрия в квартирі моїх батьків в якій фактично прописаний. Маски-шоу годиною пізніше продовжилось і в квартирі мого побратима, діючого учасника бойових дій Руслана Шулака. Мотивація обшуку, начебто причетність до квартирної крадіжки з якої пропав інструмент та всяке будівельне сміття. Ухвали про дозвіл на обшук в обох випадках ідентичні (дати, години, хвилини), зміненні тільки прізвища. Ухвали завізованні нашим Стрийським «вєршітєльом судєб» п. Р. Т. Шрамко. При тому навіть полінувались дізнатись, де на той час ми перебували. Рівень деградації, мабуть досяг свого апогею», - написав Тищенко.

«Обшук проводився в кращих совєтскіх традиціях: бряцання посуду, вивертання шухляд та блокуванням шляхів можливого відходу в загальному подвір’ї. І звичайно ж, не обійшлось без валідолу, заспокійливих засобів та пігулок від тиску для наших батьків, дружин та рідних і близьких. Знаю багатьох порядних людей в правоохоронних органах. Знаю про їхнє бажання змінити образ поліції з того ще мєнтовсько-радянського на сучасний проєвропейский. Всі вони мої друзі і все вищенаведене не про них. Знаю, що ваша праця зводится нанівець антироботою сотні старих мєнтів», - обурюється волонтер.