knuga317 вересня, об 11:30  у конференц-залі Львівського Палацу Мистецтв генерал Павло Ткачук, начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного запрошує на презентацію книги документальних свідчень «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим». Презентація відбудеться в рамках проведення 24-го Форуму видавців у Львові.

knugaПеред презентацією з 10:40 год. на площі перед Палацом Мистецтв для відвідувачів виступатиме військовий оркестр Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

На презентацію книги запрошено героїв книги - Героїв України, а також випускників, викладачів та курсантів, яких нагороджено орденами та медалями.

Упорядниками книги є офіцери і працівники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Колектив працював над книгою практично від початку війни, постійно збираючи інформацію про випускників Академії, які воювали у складі підрозділів Збройних Сил України та інших силових структур і були нагороджені державними нагородами.

Окремий розділ книги присвячено 35 офіцерам та викладачам Національної академії, а також її структурних підрозділів – 184 Навчального центру і Міжнародного центру миротворчості та безпеки, які були відзначені державними нагородами за участь у бойових діях.
У книзі також зібрано інформацію про 48 курсантів - орденоносців, які воювали у зоні АТО та просто із фронту вступили і сьогодні навчаються у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

"З приємністю запрошую вас у неділю, на презентацію книги документальних свідчень «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим», яка відбудеться в рамках проведення 24-го Форуму видавців у Львові.

У книзі «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим» зібрано біографічну інформацію про військовослужбовців, а також статті та інтерв’ю з бійцями. Книга щедро ілюстрована фотографіями із зони АТО, значну частину яких надали самі воїни. У книзі понад 400 сторінок, у ній зібрано інформацію про близько чотири сотні бійців АТО.
Тож до зустрічі на презентації!" - запрошує начальник академії, генерал Павло Ткачук