tram 99c77Пільговий проїзний вартістю 60 гривень у Львові можна буде придбати онлайн з наступного тижня, повідомив журналістам директор Західного ГРУ «Приватбанк» Андрій Якимів, пише Твоє місто.

Також він розповів, що до кінця року продовжено акцію з повернення вартості другої поїздки електротранспортом впродовж дня, якщо за неї оплатили онлайн.

Нагадаємо, 29 вересня виконком Львівської міської ради ухвалив нові тарифи на проїзні місячні картки в комунальному електротранспорті . 

З 1 жовтня вартість місячного абонементу - 120 грн (пільговий - 60 грн). Він діятиме на обидва види електротранспорту - трамвай та тролейбус. На один вид транспорту місячних карток більше не буде.

Також виконком змінив принцип дії проїзних карток - відтепер вони діятимуть не впродовж календарного місяця, а 30 днів з моменту придбання. Дату купівлі проїзної картки буде зазначати продавець.

Для підприємств, установ та організацій місячний абонемент коштуватиме 180 грн. Крім того, на виконкомі затвердили впровадження триденних абонементів, які розраховані на туристів та гостей міста. Їхня вартість становить 40 грн.