світлоМешканці Наварії на Львівщині домоглися, аби при плановому відключенні електроенергії зважали на інтереси людей. Про це Форпосту розповів мешканець, учасник АТО Павло Нікітін.

«Ми зустрілися і з міським головою, і з керівництвом РЕМ. Буде ще одна зустріч із безпосереднім виконавцем робіт. Але вже станом на сьогодні ми домовилися, що цього тижня роботи вестися не будуть, тобто відключень не буде. Потім роботи відновлять, але відключення буде не настільки тривалим», - розповів у коментарі Форпосту Павло Нікітін.

За словами чоловіка, люди не заперечують, щоб роботи велися, але хочутьо, щоб це робилося з урахуванням інтересів мешканців.

«З нами будуть узгоджувати і графік робіт, і графік відключень. Приїде представник тої фірми, яка виконує роботи, і у кабінеті мера ми все узгодимо. Правда в тому, що якби ми сьогодні не ініціювали цих зустрічей, то хаос був би і надалі», - додав мешканець Наварії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мешканці Наварії підняли протест через те, що впродовж тижня у їхніх будинках постійно відключали електроенергію. При цьому ніхто не попередджав ані про те, що будуть вестися ремонтні роботи, ані про те, доки такі відключення триватимуть. Відтак, люди ініціювали зустрічі з мером Пустомит та керівництвом Пустомитівського РЕМ, аби знайти безконфліктне вирішення проблеми.