bandery10
Фотографи що долучилися до виставки “#Львів#Бруківка#Бандери”
У вівторок, 24 жовтня 2017 року, о 17.00  в читальній залі Науково-технічної бібліотеки Львівської політехніки (вул. Професорська, 1) відбудеться презентація соціально-мистецького проекту «Бруківка. Минуле. Сучасність». Про це пише Кулемет з посиланням на Фотографії Старого Львова.

В рамках проекту відбудеться відкриття фотовиставки “#Львів#Бруківка#Бандери”, до якої долучилися знакові фотомитці Львова –  Ірина Бердаль-Шевчик, Тарас Бичко, Тетяна Буняк, Любомир Криса, Роман Метельський, Володимир Монець, Сергій Талочко, Ігор Філатов та Роман Шишак. У своїх роботах автори зосередилися на долі бруківки з вулиці Бандери.

Сучасні світлини з вулиць нашого міста, органічно доповнила експозиція тематичної книжкової колекції кінця XIX – початку ХХ ст. з історії, технології організації будівництва доріг, зокрема у нашому місті.

Бібліотека вперше презентує свою унікальну тематичну колекцію книг (монографії, підручники, посібники) науковців Львівської політехніки, які в свій час досліджували питання розвитку міст та історії доріг, зокрема Галичини.

Офіційна частина відкриття проекту завершиться вільною розмовою за філіжанкою кави з товаристві знаних львовзнавців, серед яких, Ігор Жук, Ірина Котлобулатова, Ігор Мельник, Серж Леонов, Олександр Волков, Казанцева Тетяна, Любомир Криса та інш.

Потрапити на відкриття соціально-мистецького проекту “Бруківка. Минуле. Сучасність”, можна вже цього вівторка, 24 жовтня 2017 року о 17.00  в читальній залі Науково-технічної бібліотеки Львівської політехніки (вул. Професорська, 1).