ozerna ccfad41cc2b27ea0a520441ca848ab0eУ Залізничному районі міста Львова завершують роботи з капітального ремонту вул. Озерної. У межах виконання робіт замінили дорожнє покриття, облаштували зелені зони, встановили гідрозатвори, збудували міні-кільце на перехресті житлових вулиць, облаштували три штучні звуження дороги. Ремонтні роботи на вул. Озерній перебувають на стадії завершення – 95%. Загалом на виконання цих робіт у міському бюджеті було передбачено 3 млн 300 тис гривень. Про це повідомляють в ЛМР.

«У межах проекту ЛКП «Інститут просторового розвитку» ми виконали капітальний ремонт вул. Озерної. Проект передбачав заміну дорожнього покриття на бруківку, що вже виконано. На в'їзді на вул. Озерну з вул. Повітряної влаштовано неперервний тротуар і пандус для машин. На протилежному кінці збудовано візуальне міні-кільце на перехресті житлових вулиць. На вул. Озерній добре продумане водовідведення. Також тут облаштовано три штучні звуження дороги для заспокоєння руху: це виступи з бордюрів, які звужують проїзну частину до 3 метрів.

ozerna1 93b173dd11a76a5406370e60daeb8dd8Станом на сьогодні роботи ми вже майже завершуємо, реалізація цього проекту 95%. Загалом втілення проекту по вул. Озерній тривало недовго – орієнтовно місяць. Зараз ми ще встановлюємо гідрозатвори, впорядковуємо зелені зони, вивозимо сміття, надаємо вулиці естетичного вигляду. На здійснення капітального ремонту цієї вулиці з міського бюджету було виділено близько 3 млн 300 тис. гривень», - зазначив начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Юрій Равлик.