У Львові відбувся XVII Міжнародний економічний форум “Львівщина - локомотив промислової революції в Україні”. На Форумі обговорили економічний розвиток, боротьбу з корупцією. Поділилися досвідом щодо підготовки професійних кадрів, обговорити перспективи альтернативної енергетики. Українські та іноземні експерти поділилися своїм досвідом у цих питаннях.

Водночас, як зауважили у Економічному Бойкотному русі, цей Форум став одним із небагатьох заходів, де не знайшлося місця для води «Моршинська», а отже – для грошей російського походження.  «Хіба так можна? На суспільному заході високого рангу не було «Моршинської», - із сарказмом прокоментували відсутність «Моршинської» на Міжнародному економічному форумі у Економічному Бойкотному русі.

Нагадаємо, раніше Форпост писав, що і Альфа Джаз Фест, і другий Форум місцевого розвитку на Львівщині відбувалися за підтримки коштів російського бізнесмена Михайла Фрідмана і Альфа-груп. 

Як повідомлялося раніше, «Альфа-груп» купила частину акцій IDS Borjomi. IDS Borjomi Ukraine — частина великого міжнародного водного холдингу IDS Borjomi International, що входить в десятку найбільших виробників вод в Європі. Компанія — один із лідерів українського ринку природних мінеральних та питних вод. До її складу входить три заводи мінеральних вод: Трускавецький, Миргородський та Моршинський.