16864277 1862339200711807 521646346286288502 nСьогодні, 2 листопада, у Львові відбулось судове засідання  на якому допитували позивача у справі львівського хірурга Констянтина Василькевича, який звинувачується у хабарництві. Про це лікар повідомив у коментарі Форпосту.

Під час двох попередніх засідань на суд не з'явилися спершу прокурор, а пізніше й позивач.

"Нарешті з'явився свідок-позивач. Десь близько на половину запитань він відповідав або "я не пам'ятаю" або "я не можу на це відповісти". Навіть на запитання коли саме він писав заяву і коли я у нього вимаав. Доходило до такого цирку, що навіть плутався у сутмі - то 7, то 5 тисяч гривень. Таке враження, що вигадував находу. В результаті у суді до нього виникло ще більше питань. На запитання судді, чому він не пішов до завідуючого чи головного лікаря, якщо я йому нібито не давав виписку, а відразу пішов у органи, він відповів, що хотів мене покарати і "все було для цього готове". Взагалі неводомо з яких мативів він пробачив водія тієї аварії, через яку потрапив до лікарні, а вирішив покарати лікаря", - каже Констянтин Василькевич.

На наступних засіданнях суду відбудуться допити інтерна, який був присутнім під час інциденту та допит підозрюваного у справі.

За словами Констянтина Васильквича, він подаватиме заяви про наклеп на службовця та підробку і монтування доказів. 

Нагадаємо, львівського хірурга добровольчих батальйонів "Азов" та "СІЧ" Костянтина Василькевича звинувачують у хабарництві.