23172565 920035951482845 5229057178025818489 nУ Львові працівники поліції перервали організований "лівими націоналістами" з "Автономного опору" турнір зі змішаних єдиноборств. Поліція нібито шукала вибухівку. Самі ж учасники організації вважають, що правоохоронці здійснювали на них тиск. Про це повідомляє Hromadske.

Про це у коментарі Громадському повідомила активістка «Автономного опору» Анна Іванцик.

«Я вважаю, що це продовжується тиск на нашу організацію, бо поліція прийшла і почала виганяти з зали, де проходив 10й турнір по змішаним єдиноборствам «Нескорені». З інших приміщень нікого не виводили», — сказала вона.

За словами Іванцик, на місце проведення змагань — до орендованого «Автономним опором» залу — не було викликано ані пожежну, ані швидку, ані вибухотехніків.

«Поліція залізничного райвідділку приїхала зі своїм собакою. Ще був власник залу, у якого ми орендуємо приміщення. Він вимагав у поліції більш детальної інформації про те, що відбувається, і скільки часу буде розмінування, бо там тренуються люди», — зазначила активістка.

За її даними, поліція була на місці близько 30 хвилин, а після — поїхала, не знайшовши «бомби».

Нагадаємо, вранці 12 жовтня у Львові працівники СБУ провели обшуки у помешканнях і затримали 7 учасників організації лівих націоналістів «Автономний опір». В СБУ їх підозрюють у підготовці державного перевороту.

Після дня допитів у Львівському міському управлінні поліції, усіх відпустили, але вручили повістки на подальші допити. Серед затриманих — учасники кримського Євромайдану Максим Осадчук та Денис Мацола.