У виробника бронеавтомобіля «Дозор-Б» - Львівського бронетанкового заводу - проблеми з фінансуванням. Завод не зміг розплатитися з постачальником комплектуючих для броньовика - Харківським тракторним заводом (ХТЗ), який входитьу групу DCH Олександра Ярославського.

Відповідне рішення Господарського суду Львівської області оприлюднено в єдиному державному реєстрі судових рішень.

Львівський бронезавод замовив у ХТЗ опорно-поворотні пристрої, які використовуються при виробництві «Дозорів». Харків'яни комплектуючі поставили. А ось повного розрахунку так і не побачили - Львів надіслав лише частину грошей. Після чого харківський завод звернувся до Господарського суду Львівської області.

На бронетанковому заводі визнають борг. Проблеми ж з розрахунками пояснюють фінансовими труднощами. Мовляв, всі гроші йдуть на ремонт техніки для АТО. І через війну немає можливості заробити на експорті.

«... Підприємство знаходиться в украй важкому фінансовому становищі у зв'язку з проведенням АТО на сході України підприємство позбавлене можливості експортувати свою продукцію в інші країни світу, оскільки вся відремонтована заводом техніка поставляється виключно для потреб ЗСУ», - йдеться в матеріалах справи.

В результаті суд зобов'язав львівський завод виплатити харків'янам 2,15 млн гривень. До того ж виробник «Дозорів» повинен додатково перерахувати ХТЗ 221 250 гривень як пеню.