1471352947 143693Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, проект «Україна – Норвегія» та Національний університет «Львівська політехніка» оголошують набір на безкоштовні курси англійської мови та цифрових комунікацій.

Заняття проводитимуть представники Школи бізнесу університету NORD (Норвегія) та Національного університету «Львівська політехніка».

Теми – англійська мова, графічний дизайн, цифрові комунікації, відео маркетинг, веб-розробка, візуальні комунікації, інше.

Курси призначені для учасників бойових дій, військовослужбовців запасу (або в перспективі на звільнення) та силових відомств, члени їхніх сімей, волонтерів віком від 20 років.

Початок курсів – 20 лютого, закінчення – 24 травня 2018 року. Заняття триватимуть з 16:00 до 20:00 щодня з понеділка до п’ятниці, крім офіційних державних свят.

Реєстрація – на сайті проекту «Україна – Норвегія».

Довідково: Проект “Україна – Норвегія” – це професійна перепідготовка звільнених у запас військовослужбовців Збройних Сил України та інших силових структур, членів їх сімей та сприяння їх працевлаштуванню. Проект реалізовується із 2003 року і займається ефективною організацією та реалізацією соціальних проектів в Україні задля покращення соціально-економічного становища населення України та зменшення впливу негативних соціальних наслідків економічних реформ та реформ оборонного сектору України для звільнених у запас кадрових військовослужбовців та членів їх сімей та сприяння розвитку співпраці між двома країнами. За цей час уже більше, ніж 6 000 військовослужбовців та членів їх сімей скористалися його послугами.