1386066Вчора, 6 лютого, Галицьким відділом національної поліції м. Львова було внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань матеріали по заяві в прокуратуру Львівської області щодо невплати зарплати працівникам львівської газети "Ратуша" за січень 2018 року. Про це повідомив головний редактор видання Микола Савельєв у Фейсбук.

"Отже, те що я прогнозував, починає потрошку справджуватись. Вчора Галицьким відділом національної поліції м. Львова було внесено в ЄРДР (Єдиний реєстр досудових розслідувань) матеріали по моїй заяві в прокуратуру Львівської області. У своїй заяві я вказував, що через умисні дії керівника департаменту "Адмінстрація міського голови Євгена Бойка, який (поза всяким сумнівом) діяв за вказівкою Міського голови Львова Андрія Садового, співробітникам муніципальної газети "Ратуша" не було виплачено заробітну плату за січень 2018 року.

Але, прошу мені повірити, це не останній неприємний сюрпиз, який чекає на міських райців і халдеїв та пахолків Садового, котрі вже не вперше займаються сваволею і щодо газети "Ратуша", і щодо прийняття низки відверто корупційних і незаконних рішень. А я звик тримати своє слово.

546431531До речі, панове депутати, а Ви знаєте, що Садовий ще до нині не підписав ухвали про наше НЕЗАКОННЕ І ДОЧАСНЕ роздержавлення за яке 40 міських обранців так поспішно і догідливо проголосували ще 25 січня?

Як сказав один мій знайомий: "Знаєш чому вас Садовий з таким нетерпінням хоче закрити? Бо ваша "Ратуша" справді - інформаційна совість Львова!" І це було найприємніше, що я чув за останні місяці", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, головний редактор газети "Ратуша" Микола Савельєв написав заяву до прокуратури через невиплату заробітної плати працівникам міської газети за січень 2018 року. 

"Чи в одній камері сидітимуть Садовий і Бойко? Написав заяву в прокуратуру за умисну невиплату заробітної плати працівникам міської газети "Ратуша" за січень 2018 року керівником Департаменту "Адміністрація міського голови" Євгеном Бойком за вказівкою міського голови Андрія Садового", - зазначив Савельєв.