27545470 1619527181434234 6768996835045974872 nСьогодні, 9 лютого, близько 1-ї години ночі при виході з грального закладу в центрі міста помер молодий хлопець.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє керівник Варта1 Ігор Зінкевич.  

«Вул. Куліша 4, біля ТЦ «Магнус». Зі слів свідків хлопець 23 роки вийшов з гральних апаратів і помер біля входу. На місце події викликана швидка, СОГ, поліція, причини смерті встановлюють», - сказано в повідомленні.

Він також додав, цієї ночі в закладі працювали поліцейські, оскільки гральний бізнес є незаконним, і перевіряли підозрілих осіб.

«Зі слів свідків, коли хлопця, який помер перевіряли на заборонені предмети, він почав шарпатися з поліцейським, інші поліцейські прийшли на допомогу, щоб затримати дебошира. Проте той вирвався і вибігши на двір не пробігши трьох кроків впав і помер. Експерти визначають причину смерті», - написав Ігор Зінкевич.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції, під час відпрацювання екіпажем патрульної поліції Львова лотерейних закладів, в одному з них інспектори зупинили хлопця. При поверхневій перевірці в нього виявили пакет з невідомою речовиною. Однак 22-річний львів’янин проковтнув виявлений співробітниками поліції пакетик, після чого намагався втекти. До приїзду медиків поліцейські вмовляли хлопця виплюнути з’їдене і робили непрямий масаж серця. Причину смерті молодика остаточно встановить судово-медична експертиза, інформує Press-centr.

За вказаним фактом прокуратурою області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п.12 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).