43 bigДепартаментом ДАБІ у Львівській області проведено позапланову перевірку Управління архітектури та урбаністики Департаменту містобудування Львівської міської ради на предмет законності видачі містобудівних умов і обмежень забудови двох земельних ділянок у місті Львові. Про це повідомляє прес-служба ДАБІ.

Зокрема, на вулиці Промисловій, 50/52 під будівництво торгово-офісної будівлі та встановлення збірно-розбірного павільйону без фундаментів і без оформлення права власності, а також на вулиці Б. Хмельницького, 225 під встановлення тимчасового збірно-розбірного павільйону (без права капітального будівництва та оформлення права власності).

Під час контрольно-інспекційного заходу посадовими особами Інспекції було виявлено порушення вимог містобудівного законодавства, а саме – Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки та Переліку об’єктів будівництва, для проектування яких містобудівні умови та обмеження не надаються.

За результатами перевірки Департаментом прийнято рішення про скасування дії містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки на вулицях Промисловій, 50-52 та Б. Хмельницького, 225.

Також в порядку здійснення державного архітектурно-будівельного нагляду, скасовано декларацію про початок виконання будівельних робіт щодо будівництва торгово-офісної будівлі та встановлення збірно-розбірного павільйону без фундаментів і без оформлення права власності на вулиці Промисловій, 50/52.