320335У 2018 році розпочнуть роботи з приведення до ладу вулиці Лесі Українки у Трускавці. Так як до кінця року можливе відкриття скульптури Ісуса Христа, а вулиця, що веде до неї, потребує ремонту. Про це пише «Трускавець.Online».

“Коли буде відкриття пам’ятника, до міста приїде багато людей, приїдуть отці на посвячення, а вулиця зараз в жахливому стані. Тому пасувало б передбачити кошти на ремонт дороги, що веде до Гошівської гори”, – зазначив на сесії міськради автор звернення щодо ремонту дороги депутат Роман Бучкович.

Питання виділення коштів на вулицю Лесі Українки вже порушували на бюджетній комісії ТМР. Попередньо було обговорено необхідність виділити кошти на проведення експертизи проекту ремонтних робіт. Експертні роботи коштують 50 тисяч гривень. Депутатським корпусом було проголосовано виділення цієї суми (їх перекинули з фінансування інших робіт в межах одного розпорядника коштів – управління ЖКГіБ).

“Якщо відкриття пам’ятника відбудеться в цьому році, то ми підженемо необхідне фінансування з бюджету на ремонт вулиці Лесі Українки, щоб привести в порядок дорогу, яка веде до Гошівської гори”, – зазначив міський голова Трускавця Андрій Кульчинський.

Нагадаємо, попередньо відкриття пам’ятника планують на кінець 2018 року. Постамент Ісуса Христа у Трускавці буде зменшеною копією 40-метрового Христа Спасителя, встановленого в Ріо-де-Жанейро.