454657567687987098865754«Шановні депутати Львівської міської ради мешканці вул.Рубінова просять Вас, як депутатів? про допомогу щодо проведення ремонту дороги нашої вулиці.

На нашій вулиці Рубінова дорога не має жодного покриття. Вулиця є звичайною комунальною дорогою, яка в спеку засипає навколишні будинки, огорожі, подвір’я пилюкою, а в дощ розмокає болотом, до неможливості проїзду чи проходу. Звичайно, що такі умови користування соціально – інфраструктурними благами загартовують наш характер та економлять бюджетні кошти, але ви як влада, могли б нам допомогти щодо покращенням умов нашого проживання та пересування по вулиці», - таку петицію зареєстрували на сайті ЛМР вчора, 14 березня.

Як йдеться у тексті звернення, до прохання спонукала ще така ситуація: «20 вересня 2016 року без жодного попередження по вул. Рубінова розпочалися земляні роботи. При цьому мешканцям не було представлено ніяких дозволів мотивуючи, що це приватна фірма виконує свої роботи. ПП Біон уклали договір з Львівгазом. Траншею понад 600 м прокладали, міняли близько 3 тижнів. 18 жовтня пп Біон припинили земляні роботи – залишивши вщент розбиту дорогу, по якій нереально мешканцям йти на роботу, дітям в школу. 30 вересня працівники моргу повинні були нести тіло нашої співмешканки. Санком не може заїхати щоб вивезти сміття. На сьогодні вже 2018 рік і нічого не зроблено».

Відтак, мешканці просять допомогти відновити дорожнє покриття вулиці Рубінова від будинку №1 до будинку №30 і проконтролювати виконану роботу.