uOHSmyPrvMMСпільними зусиллями разом з чиновниками Франківської РДА зупиненені протиправні дії старших панянок, які торгували різним крамом біля ринку “Княжий” (район нового ЦУМу). Про це повідомляє журналіст Форпосту Руслан Оруджев.

Вилучені продукти завантажені в авто та доставлені в пункт постійної дислокації громадського формування — вулиця Зелена,9. Окремим успіхом, та наймасштабнішим вилученням стала конфіскація 9 рушників. Докладаючи неймовірних зусиль їх вилучили бійці-спецпризначенці муніципальної варти ЛМР Андрій Гнатів та Олег Ковалець.

Під мудрим керівництвом представника Франківської РДА Василини Щерби цей крам забрали в рецедивістки-правопорушниці. Остання дозволяла собі торгувати лишень в певні години — це ставало на заваді спецоперації.

Решту часу рецедивістка проводила зі сином, інвалідом дитинства по ДЦП. Однак, це не стало на заваді пильним підлеглим Андрія Садового і вони змогли до кінця провести цю складну та небезпечну спецоперацію.

На разі прес-служба ЛМР з'ясовує, куди будуть спрямовані кошти від продажу 9 рушників та скільки львів'янам коштує річне утримання муніципальної варти. Про це згодом.