31131676 1704945096260411 2985310597832245248 nУ соціальні мережі Facebook львів'янка Дарія Хмельницькая написала відгук про зоопарк "Лімпопо", що розташований у Львівській області. Зі слів жінки, зі сторінки зоопарку її відгук одразу видалили.

"Це жахливе місце, де тварини в неволі в жахливих умовах....в ті вольєри треба посадити власників цього закладу...", - обурена львів'янка.

Як пише вона у своєму повідомленні, тварини перебувають у неналежному стані, як і клітки, в яких їх тримають.

"1. Всі вольєри брудні, їх не чистили купу часу, їжа гнила та зіпсована всюди, сморід страшний...і ті бідолашні мавпи, які мають їсти соковиту свіжу їжу збирають то г*мно, вибачте за відвертість.
2. Тварини брудні, не стрижені альпаки, яким важко пересуватись, бо на них кілограми хутра і бруду, маленькі вівці плутаються ногами в збитому хутрі, яке висить в них....
3. Всі без виключення тварини хворі, їм не вистачає вітамінів в раціоні харчування, в них вилазить хутро, рани на шкірі, птахи втрачають пір’я...Люди, невже так складно відповідати за ту тварину, яку ви привезли з іншого куточка світу...????
4. Переважно у всіх вольєрах нема свіжої води прохолодної...а в деяких вона взагалі відсутня...так як леви і пантери....бетонні вольєри - нема тіні і вода теж відсутня!!!!
5. Деякі вольєри не закриті на замки, а на мотузочку зав'язані...ще б бантік зробили..
6. Вбила картина, що біля клітки з бабуїнами стоїть драбина і банки з зеленою фарбою відкритою....малювали грати і забули??
7. Скажіть, якого чорта в нашому кліматі, в вас в вольєрі на сонці палючому роблять ПОЛЯРНІ ВОВКИ????? Шановні власники, ви б ще пінгвіна до них посадили", - пише Дарія Хмельницькая.

Жінка також зауважила і неприпустиму поведінку відвідувачів:

"Шановні відвідувачі, вчора більшість з Вас була не ліпше...невиховані діти, які кричали кидались на тварин, а батьки стоять і радуються... Всі годують чим завгодно тих тварин, купа людей курить біля лемурів, на зауваження наші сказали, а що тут такого це ж вейп...І навколо жодного персоналу, який би вступився за тварин...є важна тітонька на вході з двума амбалами, гроші за вхід беруть..."