3 e1502110305359Дерев’яні кілки в каналізаційних стоках і як наслідок забиті водовідводи. За останні два місяці невідомими особами вчиняється вже третя диверсія проти Комунальної третьої стоматологічної поліклініки.

«2 травня 2018 року працівники поліклініки помітили воду в підвальних приміщеннях медичної установи. Її кількість зростала з кожною хвилиною. Поруч – компресорна і щитова потужністю 380 Вт. Це реальна загроза для безпеки людей», - розповідає керівник профспілки медичної установи Надія Тацій і додає – «Ми відразу вийшли на вулицю і відкрили каналізаційні люки. Побачили, що мережі забиті сторонніми предметами – дерев’яними кілками».

За словами медика, це вже не перша спроба перешкодити роботі установи. Тому на місце диверсії були викликані патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Правоохоронці склали протоколи, вилучили речові докази злочину та опитали свідків.

«Впродовж останніх двох місяців головний лікар Комунальної третьої стоматологічної поліклініки Юрій Павлів, якому колектив висловив недовіру, звертається з офіційними листами до Львівводоканалу та Львівобленерго з вимогою відімкнути медичний заклад від води та світла. В такий спосіб горе-керівник намагається знищити медичну установу. І за дивним збігом обставин саме в цей період пошкоджуються колектори. Ми здогадуємося, хто стоїть за цим. Але хочемо попередити – такими провокативними діями наражають на небезпеку життя людей», - обурюються медики.