20180517103444У Facebook львів’янка Олена Бойчук написала про прикрий інцидент, який днями з нею трапився, купивши солодощі.Про це інформує Press Центр.

В одному із магазинів, що на Сихові у Львові, жінка купила синові тістечка – трубочки з кремом. Та коли дитина почала їсти, відчула дивний присмак - виявляється вони всередині були з пліснявою. Однак пані Олену вразила реакція продавця, коли вона хотіла повернути неякісний товар.

«Купила трубочки ЛАТЕ. Привезла додому, синочок спробував, сказав що вони мають якийсь дивний смак! Розламавши трубочку, ми побачили плісняву. Я обурена, вирішила повернутися в магазин, де купувала (до речі, чеків там не дають), попросила у продавця, щоб покликала когось із керівництва або ж відповідальну особу. На жаль, нікого не було. Запитала, чим може мені допомогти, я їй озвучила свою проблему, на що мені відповіли: «Дайте їх сюди, я поверну кошти». Я пояснюю їй, що справа не в грошах, а в товарі, який вони продають. Відповідь була проста: «Ви не перша, хто приносить нам зіпсований товар». Забрала трубочки, віддала гроші і пішла собі. Я просто шокована від таких слів. Люди будьте пильними, дивіться, щоб діти не потруїлись», - написала жінка.

Також додала, що зверталася управління захисту прав споживача, однак там лише розвели руками – «немає чеку, ми безсилі».