30725488 1852460308179672 72157469207429120 nПана Олега, у якого на обличчі велика пухлина, скоро мають прооперувати. Про це повідомила волонтерка Оксана Льода у себе на сторінці у Фейсбуці.

На днях чоловік повернеться до Львова, щоб отримати свої відновленні документи, а після цього знову у столицю - можливо на операцію.

"Давно нічого не писала, бо власне, нічого глобального ще не відбулося. Минулого тижня Олег повернувся до Києва, мета чітка і вирішена - оперуватися. Але поки що з ним працює психолог. Днями Олег приїде до Львова, отримати відновлені документи, а наступного тижня, сподіваюся, прооперують.
Вся ця історія, часом для мене геть незрозуміла, дала новий досвід, з'їла досить нервів і подарувала ще пару світлих людей, з якими хотілося б і надалі товаришувати. Чому в анонсі програми змінили вік Олега і декотрі реальні події, не знаю, тому мене не питайте. Закони ТБ для мене нелогічні і поясненню не підлягають. Менше з тим. Мрію, щоб усе нарешті благополучно закінчилося...", - пише Оксана Льода.

Нагадаємо, Відома волонтерка Оксана Льода, розповіла дуже зворушливу історію зустрічі із паном Олегом.