patrulna 1Таку інформацію повідомили у патрульні поліції Львівської області, пише Дивись.info

«Після поранення Тетяна перенесла одну операцію на печінку. Позавчора їй зняли шви і вже виписали з лікарні. Тепер її чекає довгий період реабілітації. Це три-чотири місяці під наглядом лікарів. Тетяна поки ослаблена, проте не падає духом та дякує всім за підтримку», – розповів  інспектор сектору прес-служби управління патрульної поліції Львівської області Мар’ян Шпитак.

Окрім того, слідчими прокуратури Львівської області було завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, за фактом можливого перевищення службових повноважень її напарником, який цьогоріч 13 травня здійснив постріл в ногу учаснику дорожньо-транспортної пригоди, котрий намагаючись утекти з місця ДТП, поранив ножем Тетяну Сороку. 

Проведеним службовим розслідуванням визнано правомірним та таким, що, відповідає вимогам нормативно-правових, законодавчих актів (які регулюють діяльність Національної поліції України), застосування правоохоронцем табельної вогнепальної зброї та спеціальних засобів – кайданок.

За результатами досудового розслідування у діях патрульного не встановлено ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.365 КК України, а відтак у четвер, 24 травня, кримінальне провадження закрито.

Нагадаємо, 13 травня у Львові під час оформлення дорожньої аварії учасник ДТП напав з ножем на жінку-поліцейську 28-річну Тетяну Сороку.