1 Strok u 184NC 2Львівщина виконала завдання по весняному призову на 100%. Про це повідомив Олександр Тіщенко, Львівський обласний військовий комісар.

"Я хочу подякувати всім призовникам, що сумлінно виконали свій обов’язок перед державою та власним сумлінням. Це краса та гордість нашої держави. Ми пишаємось тим, що справжні чоловіки не переводяться в Україні. Вони не ховаються за спідниці. Сьогоднішні солдати — це беззаперечно еліта нашого суспільства. Загалом, під час цього призову до військових комісаріатів Львівщини було викликано близько 50 тисяч призовників, з яких близько 10 тисяч виявилися непридатними до військової служби. Це свідчить про те, що в області є великий призовний потенціал, якщо враховувати, що цієї весни військові однострої одягнув кожен 52-й призовник".

Крім того, стало відомо, що призовники, які не хочуть брати до рук зброю, матимуть альтернативу.

"До такого виду служби залучаються громадяни нашої держави, які за своїми релігійними переконаннями не можуть тримати в руках зброю. Протягом трьох років, вони будуть виконувати роботи соціальних професій – санітарів у міських лікарнях, двірників, майстрів водоканалу та каналізації", - йдеться у повідомленні на сторінці комісара у Фейсбук.