b52525fb9136d2c466077aac8b6bbc0bУ січні 2016 року ПрАТ «Трускавецькурорт» надав водоканалу міста- курорту фінансову допомогу у розмірі 300 тис грн. для придбання матеріалів й виконання робіт з тимчасового відведення зливових і побутових стоків від житлових будинків верхньої частини вул. І. Франка. Така вимога була прописана у договорі про співпрацю ПрАТу та міськради, який був укладений 28 грудня 2015 року. «Трускавецькурорт» виконав взяті на себе зобов’язання, а от міський водоканал жодних робіт на вул. І. Франка не розпочав досі. Про це повідомляють Джерела Трускавця.

З’ясувати, чому отримані кошти не були витрачені за призначенням, «Джерела Трускавця» намагалися два тижні тому під час звіту керівника водоканалу Віктора Марченка на комісії з питань ЖКГ. Тоді гендиректор підприємства відповів: «Гроші на каналізування вул. Франка водоканалу не скеровувалися!». А присутній на засіданні виконавчий директор водоканалу Мирослав Мицько, вперто грав вар'ята, вдаючи, що не розуміє, про який договір йдеться, так начебто не він був серед тих 15 депутатів, які проголосували «за», дозволивши введення плати за «Нафтусю».

На засіданні сесії, яке відбулося учора, 31 травня, питання стосовно освоєння водоканалом 300 тис грн. підняв Роман Бучкович, подавши запит. Міський голова повідомив, що кошти водоканал отримав і навіть закупив за них необхідні матеріали. Таку ж інформацію нам підтвердили і у «Трускавецькурорті». А як же тоді запевнення Віктора Марченка? Виходить, що він або абсолютно не знається на тому, що відбувається у підприємстві, яке очолює, або ж озвучує побрехеньки!

Мирослав Мицько на сесійному засіданні заперечив те, що говорив Марченко, мовляв, він не зрозумів запитання, яке було поставлене некоректно. У чому некоректність – залишається загадкою, як і те, чому не були виконані заплановані роботи з каналізування будинків на І. Франка і куди зникли 300 тис грн.! Спливли за водою?